|
REKLAMA IT magazín
Diskuzní fórum
Naše nejmodernější diskuzní fórum a poradna v Česku a Slovensku Vám nabízí možnost pohodlné diskuze na téma volný čas, počítače, internet, kultura, láska, sex, vaření, recepty, finance, podnikání a mnoho dalšího. Neváhejte, registrujte se a vstupte do světa diskuse mezi naší bezvadnou komunitu! Fórum je přístupné zdarma, pro všechny a je tu zábava. Jste tu poprvé a nevíte, co si zde počít?

Banner
Registrujte se pro plný přístup na fórum X

Pro úplné a neomezené užívání fóra je nutná registrace uživatele. Ta zabere přibližně jednu minutu a není nutno účet aktivovat na emailu a podobně.

Registrací se uživateli otevře vlastní uživatelský účet, který může spravovat dle možností fóra. Uživatel získá právo přispívat do diskuzí na fóru, nahrávat fotografie, přidávat si přátele, psát a číst soukromé zprávy a využívat všechny ostatní funkce fóra.

Registrací se uživatel zařadí do pevné komunity RostWorldu a stane se novým a váženým členem jednoho z nejlepších diskuzních fór v České republice a na Slovensku.

Při registraci je nutno souhlasit s registračními podmínkami a uživatel je povinen dodržovat pravidla fóra

Zůstat přihlášen?
Jaké využíváte služby na internetu? Kde nakupujete? Kolik to stojí? Kde prodáváte? A podobně.

06. 01. 2012 20:26

0  

Někdy se stane, že do spamu spadne email, který v něm nemá co dělat. Pak je nepříjemné, když si toho nevšimneme. Na druhou stránku v něm končí možná tisíce nevyžádaných zpráv a to je dobře.

Jak často spam kontrolujete, zdali do něj nepřišlo něco, co v něm nemá co dělat?
RWM: 89450 +

06. 01. 2012 20:35

0  

Každý den, několikrát denně. :D
RWM: 5475 +

06. 01. 2012 21:37

0  

Bohužel nikdy tak jsem snad doteď nepřišel o něco zajímavýho. :-D
Chcete si začít vydělávat sázením na sportovní utkání? Naše tipy na sázení Vám to umožní. Vyzkoušejte jednoduchou sms soutěž a vyhrajte jednu z cen. Vyberte vašemu dítěti dětské odrážedlo a ono se potom naučí rychleji na kole.
RWM: 32420 +

06. 01. 2012 22:27

0  

Mě spam nechodí. :-D
Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij.
John Lennon
RWM: 435 +

07. 01. 2012 00:34

0  

jen když mi nepřijde něco co mělo přijít
RWM: 860 +

07. 01. 2012 09:32

0  

Když je u spamu velké číslo (tak to smáznu) :D a nebo když mi nějaký email nepřijde
Obrázek Obrázek Obrázek
RWM: 68670 +