|
REKLAMA IT magazín
Diskuzní fórum
Naše nejmodernější diskuzní fórum a poradna v Česku a Slovensku Vám nabízí možnost pohodlné diskuze na téma volný čas, počítače, internet, kultura, láska, sex, vaření, recepty, finance, podnikání a mnoho dalšího. Neváhejte, registrujte se a vstupte do světa diskuse mezi naší bezvadnou komunitu! Fórum je přístupné zdarma, pro všechny a je tu zábava. Jste tu poprvé a nevíte, co si zde počít?

Banner
Registrujte se pro plný přístup na fórum X

Pro úplné a neomezené užívání fóra je nutná registrace uživatele. Ta zabere přibližně jednu minutu a není nutno účet aktivovat na emailu a podobně.

Registrací se uživateli otevře vlastní uživatelský účet, který může spravovat dle možností fóra. Uživatel získá právo přispívat do diskuzí na fóru, nahrávat fotografie, přidávat si přátele, psát a číst soukromé zprávy a využívat všechny ostatní funkce fóra.

Registrací se uživatel zařadí do pevné komunity RostWorldu a stane se novým a váženým členem jednoho z nejlepších diskuzních fór v České republice a na Slovensku.

Při registraci je nutno souhlasit s registračními podmínkami a uživatel je povinen dodržovat pravidla fóra

Zůstat přihlášen?
Staré, zamčené, již neaktuální a archivované příspěvky. Zde nelze diskutovat.

27. 10. 2011 19:23

-2  

Videopolis.cz | Denně nová videa
Nový zábavní videoserver se spousty zábavy a zajímavých videí, které musíte vidět. Nenechte si ujít srandu, zajímavosti, hudbu, nejnovější trailery a mnoho jiných videí zdarma.
http://www.videopolis.cz
RWM: 120 +

27. 10. 2011 20:40

0  

Proč bych to měl zrovna sledovat na téhle stránce? Čím je lepší než ostatní? Je to stránka k ničemu jako další tisíce stránek jako tohle.
Konec trápení u Counter Striku! Riadny Cheat je tu! Nyní s antibanem!
RWM: 9360 +

28. 10. 2011 10:54

0  

1. Nikdo neříká že je lepší, než ostatní. 2. Nikdo tě nenutí na ní být. 3. Kdyby byla k ničemu, tak by možná ani neexistovala ! 8-)
Naposledy upravil Lionel dne 28. 10. 2011 13:58, celkově upraveno 1

28. 10. 2011 11:14

0  

Lionel píše:1. Nikdo neříká že je lepší, než ostatní. 2. Nikdo tě nenutí na ní být. 3. kdyby byla k ničemu, tak by možná ani neexistovala ! 8-)

Co to je za blbost?
Opravdu si myslíš, že svůj web obhájíš tím, že řekneš toto? Opravdu je důvodem, proč by návštěvník měl na tvůj web přijít to, že nikdo neříká, že stránka není nejlepší a že její majitel nikoho nenutí na ní být? Je hodně smutné, že máš takové cíle, protože takto nikdy nevytvoříš dobrý web. Musíš přijmout realitu a udělat něco, proč tam návštěvník má přijít. A pokud nedokážeš odpovědět na tak lehkou otázku, je to smutné a děláš svou práci zbytečně.

Navíc si asi ještě nenavštívil internet. Existují miliony stránek, které jsou naprosto k ničemu. A existují. Ten třetí bod mě tedy rozesmál nejvíce. Ty dva před ním jsou spíš smutné. Když neumíš svojí práci obhájit, nedělej jí...

No, je zbytečné ti to říkat. Akorát to odpálkuješ tím, že je mezi námi pomyslná válka způsobená nedávnou událostí, kdy jsem tě poslal někam, protože jsem ti nechtěl radit kvůli tvému nevhodnému přístupu. Nicméně ten je vidět i ve tvojí odpovědi. Každopádně, web je postavený na freehostingu, investice tedy dvě stovky za doménu a dole x odkazů, které nejsou ani naformátované. Nelíbí se mi štítky pod videi, dalo by se to určitě vyřešit lépe. Jinak se na tom nedá nic moc hodnotit. Stažená šablona, nahozený Wodpress, pár pluginů a jedeme :)

Edit: Nebo že by sis jí sám koupil? :)
RWM: 89450 +

28. 10. 2011 13:02

1  

Dobře tak tu přidám i já hodnocení.

Obsah webu: 0/10 - Samé nudné videa.
Vzhled webu: 0/10 - Nedá se hodnotit, je to ukradený vzhled. http://goo.gl/f7X1u tady je důkaz (kdyby to náhodou změnil http://pastebin.com/M0XLhzss) . Má tu verzi 3.2.8, přitom Fresh News theme se prodává ve verzi 3.4.1 http://goo.gl/SVKle .
Kód stránky: 0/10 - 56 chyb v kódu http://goo.gl/C8JAh .
Hodnocení redakce 0/10 - Člověk, který krade a nedokáže unést kritiku.

Celkové hodnocení 0/10
Nainstalovaný wordpress hloupým člověkem, který nedokáže snést kritiku a ukradne webovou šablonu. Videa na webu jsou nudná. Nic na webu není originálního. Je to nevalidní web, přeplněný reklamami.
Konec trápení u Counter Striku! Riadny Cheat je tu! Nyní s antibanem!
RWM: 9360 +

28. 10. 2011 13:46

-2  

Co je to za blbost ? To měla být odpověď Yandirovi ! Že nedokážu popsat můj web ? Zatím jsem s tím ani nezačal. Dále bych chtěl podotknout že urážky typu ukradený Wordpress hloupým člověkem se mohou vyskytnout pouze na fórech, takže se tomu každý zasměje pokud zde začnete plácat nesmysli bezdůvodně.

Očekávám reakci pubertálního typu: "Jaký bezdůvodně ? Vždyť to je úlná pí*..... co tu meleš a jen kradeš šablony."

Vaše hodnocení mě jaksi přestává zajímat. O ohodnocení, kde budou vše nuly, nemám zájem. Web je ve Wordpressu. Hňup, který se knoukne do css a najde tam copyright je opravdu jelito, a ještě větší jelito je když tvrdí že je to kradené.

A abych vynuceně tvrdil, že můj web je a bude nejlepší, toho se zde nedožijete. Žádný web není dokonalý a já nejsem natolik naivní, abych to tvrdil. :)

Jinak Mr. Atsor - nedávno jsem si s tebou psal na QIPu, kde to dopadlo, tak jak to dopadlo. Bohužel jsem po tobě něco chtěl a náhle nedostatek času. Radu jsem nechtěl žádnou složitou, a proto si mě zřejmě dal do ignoru, což je nutné jak již vidím napsat do fóra. Když někde uděláš chybu a druhá osoba a navíc ještě k tomu starší tě na ní upozorní, tak je dobré se zachovat lépe, než si se zachoval. Chápu že (možná) chybu nepřiznáš, takže zde dále prosím nepiš tvé názory, prostě to s tou chybou na QIPu nějak překousni a přeskoč.

28. 10. 2011 14:47

0  

O radu mi píše více lidí, vždy vyjdu stříc, mnoho uživatelů RW je mi svědkem. Styl, jakým si o radu žádal, byl ale natolik neslušný, že jsem neměl chuť ti s čímkoliv pomoci.

Nebudu to rozebírat. Kritika tě nezajímá, jak sám píšeš, navíc by tu byl akorát flamewar, takže příspěvek zamykám a mažu z katalogu.
RWM: 89450 +