Jak to je? Díky

Pro úplné a neomezené užívání fóra je nutná registrace uživatele. Ta zabere přibližně jednu minutu a není nutno účet aktivovat na emailu a podobně.
Registrací se uživateli otevře vlastní uživatelský účet, který může spravovat dle možností fóra. Uživatel získá právo přispívat do diskuzí na fóru, nahrávat fotografie, přidávat si přátele, psát a číst soukromé zprávy a využívat všechny ostatní funkce fóra.
Registrací se uživatel zařadí do pevné komunity RostWorldu a stane se novým a váženým členem jednoho z nejlepších diskuzních fór v České republice a na Slovensku.
Při registraci je nutno souhlasit s registračními podmínkami a uživatel je povinen dodržovat pravidla fóra

Takže říkáte, že mít to stále v zásuvce je chyba? I když věží notebook několik hodin denně, někdy i nonstop?pavelhusek píše:myslim si, ze soucasne notebooky jsou natolik promyslene, ze po nabiti baterie se nabíjení nějakým způsobem odstaví, notebook mám v zásuvce skoro pořád a už rok mi baterie při odpojení vydrží pořád stejně
to vážně netuším, ale jak píšu, notebook mám už rok, beru si ho všude sebou, ale při každé možnosti se připojím k zásuvce, baterii nevytahuji a nějaké opotřebení nepociťujiEry McPeterson píše:pavelhusek píše:myslim si, ze soucasne notebooky jsou natolik promyslene, ze po nabiti baterie se nabíjení nějakým způsobem odstaví, notebook mám v zásuvce skoro pořád a už rok mi baterie při odpojení vydrží pořád stejně
Dá se to nějak zjistit? Třeba v nastavení nebo v něčem?
| Kdo je online |
|---|
| Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník |
| BBcode pro sdílení: |
HTML kód pro sdílení: |