|
REKLAMA IT magazín
Diskuzní fórum
Naše nejmodernější diskuzní fórum a poradna v Česku a Slovensku Vám nabízí možnost pohodlné diskuze na téma volný čas, počítače, internet, kultura, láska, sex, vaření, recepty, finance, podnikání a mnoho dalšího. Neváhejte, registrujte se a vstupte do světa diskuse mezi naší bezvadnou komunitu! Fórum je přístupné zdarma, pro všechny a je tu zábava. Jste tu poprvé a nevíte, co si zde počít?

Banner
Registrujte se pro plný přístup na fórum X

Pro úplné a neomezené užívání fóra je nutná registrace uživatele. Ta zabere přibližně jednu minutu a není nutno účet aktivovat na emailu a podobně.

Registrací se uživateli otevře vlastní uživatelský účet, který může spravovat dle možností fóra. Uživatel získá právo přispívat do diskuzí na fóru, nahrávat fotografie, přidávat si přátele, psát a číst soukromé zprávy a využívat všechny ostatní funkce fóra.

Registrací se uživatel zařadí do pevné komunity RostWorldu a stane se novým a váženým členem jednoho z nejlepších diskuzních fór v České republice a na Slovensku.

Při registraci je nutno souhlasit s registračními podmínkami a uživatel je povinen dodržovat pravidla fóra

Zůstat přihlášen?
Staré, zamčené, již neaktuální a archivované příspěvky. Zde nelze diskutovat.

07. 05. 2011 06:55

0  

Rytmus, vlastním jménem Patrik Vrbovský (* 1977 Piešťany nebo Kroměříž[pozn 1]) je slovenský rapper (z poloviny romského původu[1]), zakladatel skupiny Kontrafakt, který vystupuje také sám a ve spolupráci s jinými týmy a zpěváky. Je označován za jednoho z nejvulgárnějších, ale i nejnadanějších ve svém oboru na Slovensku.[2] Vyznačuje se hlubokým hlasem. Rapoval už v první polovině devadesátých let na kultovní výběrovce slovenského hip-hopu Zvuk ulice. V roce 2006 vydal sólové album Bengoro. V uskupení Kontrafakt se pak jednalo o singl Kontrafakt a o alba Tri špinavé mená,[zdroj?] E.R.A. a Bozk na rozlúčku. Rytmus vystupuje v klubech a na koncertech na Slovensku a v Čechách. V roce 2009 vydal nové album Král. ZDROJ:WIKIPEDIE

Co na něj říkáte ? Mě se zdá, že některé písničky má dobré, ale zase některé jsou až k rozmlácení xichtu....

Třeba nová úspěšná písnička "Technotronic Flow"

Bez Avataru
RWM: 4735 +

07. 05. 2011 06:57

0  

Rytmuse vůbec nemusím, ale "Technotronic Flow" se opravdu povedlo :)
RWM: 13625 +

07. 05. 2011 06:58

0  

Jojo, docela je i zajímavé "Čo ti jebe".... Ale hodně lidí na to má negativní názor.... :angry:
Bez Avataru
RWM: 4735 +

08. 06. 2011 17:01

0  

Rytmus toho Kazmu fakt zmlátil...
Líbí se ti tento příspěvek? Dej mi za něj lajk...
RWM: 23270 +

08. 06. 2011 17:30

0  

Nikdy jsem Ritmuse nemusel... :angry:
RWM: 2310 +

08. 06. 2011 17:31

0  

nevěřím, že by si za ním takhle došel a zmlátil ho... řekl bych, že je to sehraný a nebo je to fake :)
Obrázek Obrázek Obrázek
RWM: 68670 +

08. 06. 2011 17:33

-1  

Neskutečně tupé dementní hovado.

Nemohl jsem se zdržet těchto výrazů.
Bez Avataru
RWM: 8655 +

08. 06. 2011 17:48

0  

Jednu věc opravdu nechápu. Proč si všichni myslí, že ten chlap je blbec. Naopak, je to chytrý člověk a umí chodit v showbizu. Jde mu o popularitu, o slávu, o to, aby se o něm psalo. Řekne, že se považuje za nejsilnější článek Superstar, hned toho mám plný FB, je to různě po médiích a všude se o něm píše.

Ano, jako zpěváka jej neuznávám. Ano, některé jeho činy (prostředníčky a další) považuji za trapné a označení se za krále popu také neberu, ale ten člověk je frajer. Vždyť je tolik lidí, kteří z něj nemohou spát. On si vydělal miliony, je slavný a co víc chtít. Je fakt, že je to prachsprosté zviditelňování se a trošku to dokazuje, že kvalitní tvorbou toho moc nedokázal, ale to už je jen můj subjektivní názor.
RWM: 89450 +